آرایشی

انواع پد های آرایشی و کاربرد آن ها

انواع پد های آرایشی و کاربرد آن ها

استفاده از پد های آرایشی امروزه بسیار مرسوم می باشد، اما عده ای کمی هستند که این محصولات را درست استفاده می کنند. در این مقاله قصد دارید که انواع پد های آرایش و کاربرد آن ها را معرفی کنیم تا آرایشی زیبا و حرفه ای داشته باشید.

پد های آرایشی را می توان به طور کلی به چهار دسته تقسیم کرد:

بیوتی بلندرها که اغلب با آن ها آشنا هستیم، پد های دیسکی که حتما در پنکیک شما یکی از آن ها موجود است. پد های سیلیکونی که کمتر کسی با آن ها آشنا می باشد. و پد های مثلثی که نسبتا نوستالژیک هستند.

انواع پدهای آرایشی

بیوتی بلندرها

این پد ها انواع و سایزهای بسیار متفاتی دارند و عموما میزان کمی از مواد آرایشی را به خود جذب می کنند. بهترین حالت استفاده از این محصولات زمانی است که آن ها را مرطوب می کنید.

پد های خامه ای

همان طور که از شکل این نوع پد ها پیداست گزینه ای ایده آل برای داشتن یک میکاپ بی نقص می باشد. نوک ابتدایی این پد تیز می باشد که برای زدن کانسیلر بسیار مناسب است و به راحتی آن را فید می کند. 

در قسمت میانی این بیوتی بلندر، منحنی وجود دارد که برای کاور کردن نقاط منحنی دار مانند کناره های بینی مناسب می باشد.

قسمت انتهایی این محصول نیز صاف می باشد که می توانید برای قسمت های تخت صورت و استفاده از محصولات آرایشی که فرم مایع دارند مانند کرم پودر، رژگونه، هایلایتر و … مناسب می باشد.

انواع پد های آرایشی و کاربرد آن ها

پد تخم مرغی

رایج ترین نوع بیوتی بلندرها می باشند. از قسمت ابتدایی این پد که نوک تیزی دارد می توانید برای کاور کردن گوشه ها مانند زیر چشم و … استفاده کنید. و بدنه پهن آن نیز برای نقاط صاف صورت مناسب می باشد.

انواع پد های آرایشی و کاربرد آن ها

پد های اشکی مینی

این پد ها بسیار کوچک و به اندازه یک بادام می باشند اما کاربرد بسیار زیادی دارند. از این محصولات می تواند برای زیر سازی و کاور پوست پلک، کانسلیر زیر چشم، نقاط زاویه دار مانند کناره های بینی و … استفاده کنید. همچنین برای زدن هایلایتر نیز بسیار مناسب می باشند.

انواع پد های آرایشی و کاربرد آن ها

پدهای مثلثی

نسل اول پد های آرایشی می باشند که عمر بسیار کوتاهی دارند و معمولا یک بار مصرف هستند. این پد های ارزان قیمت می توانند کار راه انداز باشند اما برای نقاط منحنی مانند کناره های بینی مناسب نمی باشند.  این پدها برای محصولات آرایشی مایع مانند کرم پودر، هایلایتر و رژ گونه مایع و … مناسب هستند.

انواع پد های آرایشی و کاربرد آن ها

پد های دیسکی و یا حوله ای

این نوع پد ها برای زدن پودر بسیار مناسب می باشند و به همین خاطر در بسته بندی اغلب پنکیک ها از این پدها موجود می باشد.

حجم بسیار کم و قیمت بسیار مناسب باعث شده است که این محصولات بسیار محبوب باشند. از این پد می توانید برای استفاده پودر مانند پودر برنز، پودر فیکس، پنکیک و … استفاده نمایید.

انواع پد های آرایشی و کاربرد آن ها

پدهای سیلیکونی

پدهایی کمتر شناخته شده اما بسیار پر کاربرد! این پد ها به هیچ عنوان مواد آرایشی را به خود جذب نمی کنند و شستشوی بسیار ساده و راحتی دارند.

مقاومت پدهای سیلیکونی بسیار بالا می باشد و به طبع آن عمر طولانی تری نیز دارند. هنگام استفاده نیز باعث ایجاد خطوط و رد کرم پودر و یا مواد آرایشی روی پوست نمی گردند.

این محصولات انعطاف پذیری کمتری نسبت به سایر پد ها دارند و برای کاور کردن نقاط منحنی دار مناسب نمی باشند.

شست و شو و نگهداری پدهای آرایشی

شست و شو بیوتی بلندرها، پدهای حوله ای، پدهای سیلیکونی  و پد های مثلثی مشابه هم می باشد.

ابتدا پد خود را با آب مرطوب کنید و سپس یک قطره شامپو بچه و یا یک شوینده ملایم کف دست خود بریزید. پد آرایشی را کف دست خود بچرخانید تا شوینده را به طور کامل جذب کند.

انواع پد های آرایشی و کاربرد آن ها

بعد آن را زیر فشار آب ولرم قرار دهید تا تمامی مواد آرایشی خارج شوند.  برای خشک کردن آن نیز، ابتدا آب اسفنج را گرفته و سپس آن را روی یک حوله تمیز قرار داده و احازه دهید تا به طور کامل خشک گردد.

پد و اسفنج آرایشی خود را هفته ای یک بار باید بشوئید و لازم است که هر ۳ تا ۴ ماه یکبار آن را تعویض کنید.

در صورتی که شکافی در اسفنج خود مشاهده کردید به سرعت آن را تعویض کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *