


خوشبو کننده هوا آنجلینا اسکلاره مدل Angelina حجم 100ml
- رایحه معتدل شیرین و شکلاتی
- ایجاد حس ملایم و شیرینی
- پخش یکنواخت و ماندگار رایحه
- فضایی دلنشین و آرامش بخش
- دارای چوب های پخش رایحه
- همراه با کیسه مخملی لوکس
- دارای طراحی شیک و دکوراتیو
- مناسب هدیه دادن و دکوراسیون
- بطری شیشه ای 100 میلی لیتری
- مناسب برای منزل و محیط کار
1,450,000 تومان قیمت اصلی: 1,450,000 تومان بود.1,300,000 تومانقیمت فعلی: 1,300,000 تومان.
فقط 1 عدد در انبار موجود است

- تضمین اصالت و کیفیت کالا
- امکان خرید اقساطی
- ارسال فوری کرج
- ارسال فوری در روزهای زوج تهران
- امکان مرجوعی کالا 7 روزه - شرایط مرجوعی
محصولات مشابه
خوشبو کننده هوا کول واتر اسکلاره مدل Cool Water حجم 100ml
خوشبو کننده هوا رینبو اسکلاره مدل Rainbow حجم 100ml
خوشبو کننده هوا تروپیکال اسکلاره مدل Tropical حجم 100ml
خوشبو کننده هوا ملون اسکلاره مدل Melon حجم 100ml
خوشبو کننده هوا هلو اسکلاره مدل Peach حجم 100ml
خوشبو کننده هوا آنجلینا اسکلاره با رایحه معتدل، شیرین و شکلاتی، انتخابی جذاب برای افرادی است که به عطرهای گرم، لطیف و دلنشین علاقه دارند. رایحه خاص این محصول با ایجاد حس ملایم و شیرینی در فضا، محیط را به مکانی آرام، صمیمی و دلپذیر تبدیل کرده و تجربه ای متفاوت از خوشبو شدن محیط را به ارمغان می آورد.
این خوشبو کننده با پخش یکنواخت و ماندگار رایحه، عطر دلنشین خود را به صورت مداوم در محیط منتشر می کند و به ایجاد فضایی دلنشین و آرامش بخش کمک می نماید. وجود چوب های پخش رایحه در خوشبو کننده رد دیفیوزر آنجلینا اسکلاره باعث می شود تا عطر بدون نیاز به برق یا شعله در فضا جریان پیدا نموده و برای مدت طولانی ماندگاری مطلوبی داشته باشد. به همین دلیل می توانید در هر زمان از روز از فضای خوشبو و مطبوع محیط لذت ببرید.
خوشبو کننده هوا آنجلینا اسکلاره در بطری شیشه ای 100 میلی لیتری با طراحی شیک و دکوراتیو عرضه می شود و علاوه بر خوشبو کردن محیط، جلوه ای زیبا به دکوراسیون منزل یا محل کار می بخشد. همچنین وجود کیسه مخملی لوکس در کنار ظاهر جذاب محصول، آن را به گزینه ای مناسب برای هدیه دادن و استفاده دکوراتیو تبدیل کرده است. این خوشبو کننده برای منزل و محیط کار انتخابی کاربردی و شیک محسوب می شود.
خوشبو کننده رد دیفیوزر آنجلینا اسکلاره برای چه کسانی مناسب است؟
برای افرادی که به رایحه های شیرین، شکلاتی و ملایم علاقه دارند یا کسانی که به دنبال ایجاد فضایی آرام، دلنشین و خوشبو در محیط هستند، این خوشبو کننده هوا می تواند یک انتخاب ایده آل به نظر برسد. خوشبو کننده رد دیفیوزر آنجلینا اسکلاره همچنین به افرادی که قصد خرید یک خوشبو کننده شیک و مناسب هدیه را دارند، پیشنهاد می شود.
ویژگی های محصول
- رایحه معتدل شیرین و شکلاتی
- ایجاد حس ملایم و شیرینی
- پخش یکنواخت و ماندگار رایحه
- فضایی دلنشین و آرامش بخش
- دارای چوب های پخش رایحه
- همراه با کیسه مخملی لوکس
- دارای طراحی شیک و دکوراتیو
- مناسب هدیه دادن و دکوراسیون
- بطری شیشه ای 100 میلی لیتری
- مناسب برای منزل و محیط کار
نحوه مصرف
برای استفاده، درب بطری را باز کرده و چوب ها را درون محلول معطر قرار دهید تا رایحه شیرین شکلات به آرامی در فضا پخش شود. پس از چند دقیقه، چوب ها را برگردانید تا بخش خیس در تماس با هوا قرار گیرد و پخش بو کامل تر گردد. برای حفظ تازگی و شدت پخش بو، توصیه می شود چوب ها را یک تا دوبار در هفته برگردانید.
سوالات متداول
آیا خوشبو کننده هوا آنجلینا اسکلاره برای هدیه مناسب است؟
بله، بطری شیشه ای شیک، طراحی دکوراتیو و کیسه مخملی لوکس، این محصول را به گزینه ای مناسب برای هدیه دادن تبدیل کرده است.
خوشبو کننده رد دیفیوزر آنجلینا اسکلاره در چه مکان هایی قابل استفاده است؟
این محصول برای منزل، محل کار، اتاق خواب، سالن پذیرایی و سایر فضاهای داخلی بسیار مناسب است.
| ویژگی |
پخش بو خوب ,خوشبو کننده ,ماندگاری بالا |
|---|---|
| رایحه |
شیرین ,معتدل ,شکلات |
| مناسب برای |
هوا |
| کشور تولید کننده |
ایران |
مدت زمان تحویل سفارش:
کرج: 2 تا 5 ساعت پس از ثبت سفارش(روزهای کاری).
…………………………………………………………………
مناطق 22 گانه تهران: روز های زوج از ساعت 15 تا 20(اولین روز زوج بعد از زمان ثبت سفارش)
…………………………………………………………………
سایر شهر های ایران: ارسال توسط پست و تحویل بین 2 تا 5 روز کاری.









دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.